dimarts, 22 de març del 2016

3r dia de Campus

El campus segueix en marxa i avui hem completat el 3r dia a Amposta. Les cares dels jugadors comencen a ser una barreja de cansament i d'il.lusió.
El dia començava ben d'hora, a les 8:00 amb les piles més que carregades i moltes moltes ganes d'entrenar! 
Aprofitant la bona temperatura de la que gaudim, hem estat treballant diverses situacions de 2c2, on els jugadors han descobert nous espais i moviments dins la pista. Ens ha servit per saber valorar una mica més els espais i apreciar encara més als nostres companys d'equip.

Per la tarda el nostre entrenador especialista en el joc interior i elegància sota els cèrcols, en Hueso (Marc Fernández), ens ha donat una classe magistral sobre moviments al poste baix, inspirant-se amb l'històric pivot de l'NBA, Hakeem Olajuwon.

Després d'aquest luxe, hem reprès les competicions d'1c1 i 3c3, on hem anat avançant les competicions pràcticament fins a les fases finals. Just a l'acabar de berenar, hem començat una de les competicions més esperades pels jugadors, el 5c5. Als jugadors els agrada molt competir i jugar contra els diferents companys i sobretot, algun que altre entrenador....

A la nit, hem anat a sopar i quan crèiem que la son ja s'havia apoderat dels jugadors... han tret les forces suficients per tornar a la pista de bàsquet i reprendre el 5c5 amb molta energia!!

Seguirem informant!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada