dimarts, 22 de març del 2016

I ja tenim aqui la Gran Batalla!!!

4rt dia d'activitat i seguim a tope!!  

Després de 3 dies d'esforç i treball fora i dins de la pista, les cares dels nostres jugadors/res comencen a denotar molt cansament i molta son, però sobretot denoten una felicitat i ganes de seguir gaudint d'aquesta estada que fa que el campus prengui sentit.

Començàvem amb el primer entrenament del dia, on hem treballat situacions més col·lectives que els altres dies, on els jugadors han pogut posar en pràctica els conceptes assimilats durant aquests dies. Ho hem combinat amb diferents activitats durant el matí, com els clàssics jocs de taula o la preparació de la innovadora "Gran Batalla".

Després de dinar, els jugadors i jugadores han anat a preparar-se per la "Gran Batalla", posant-se la roba i calçat més vell que tinguessin. Els jugadors encara no tenien ni idea del que s'haurien d'enfrontar... des d'un circuit passat per fang, una competició d'agafar caramels dins d'un recipient ple de farina o un plàstic pel qual els jugadors llisquen amb l'ajuda del sabó.

Un cop bruts i amb les cares plenes de farina, els jugadors i jugadores han anat a dutxar-se i preparar-se ja per les fases finals de les diverses competicions.

Havent acabat l'entrenament de la tarda, els jugadors han anat a sopar i a preparar-se per competir un altre cop, aquest cop amb la lliga de 5c5.

I fins aqui un dia diferent i molt molt divertit!!!

1... 2... 3... Sam Pep!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada