dijous, 24 de març del 2016

L'últim dia del Campus

Últim dia d’una experiència incomparable.

Ens aixequem del llit amb una barreja de sensacions: les ganes de sortir a gaudir de l'últim dia del Campus i la tristesa de saber que, fins l’any que vé, no tornarem a viure 5 dies tan especials com ho han estat aquests.

De bon matí, els jugadors han pogut veure quins d’ells havien estat seleccionats per jugar l'All-Star del Campus, on els entrenadors hem escollit aquells jugadors de cada equip que més s’han esforçat i més desig han posat al llarg del Campus. Abans d’això, els jugadors que no hi participen, han estat jugant uns 5c5 amb música de fons i amb un molt bon ambient de festa i diversió!!!

Després d’aquests partits, ha arribat el moment de l'All- Star de cistella petita, on s’han enfrontat l’equip de l'Óscar Rosés contra l’equip d'en Sergi Curto, acabant el partit amb victòria pel germà gran dels Curto i l'MVP al jugador del Mini A, l'Adrián Sanz. A continuació, l’equip d'en Pol Amigó s’enfrontava a l’equip d'en Guillem Franquesa a l'All-Star de cistella gran, on els d'en Pol Amigó s’han endut la victòria i el jugador del Cadet B, en Lluc Compte, ha estat designat MVP.

Quan tots han acabat, els jugadors han pujat a començar a fer-se les maletes abans de dinar i deixar-ho tot enllestit pel moment menys divertit de tot el Campus: la tornada a casa.

Un cop han arribat els autocars, els jugadors (i entrenadors) han anat pujant amb una cara de resignació perquè s’havia acabat el 30è Campus… però tots ells tenien un lema en comú: l’any que vé hi tornem!!!!

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible! Un...dos... tres... Sam Pep!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada