diumenge, 20 de març del 2016

ESTEM DE CAMPUS!!

1r dia sencer a Amposta i ja podem dir oficialment que estem de Campus!!

El dia d'avui es presentava perillós, ja que les amenaces de pluja posaven en risc el correcte funcionament del nostre dia. Però la sortida del sol des de primera hora del dia ha fet que poguéssim gaudir del dia al màxim.

Hem començat amb els primers entrenaments, on cada equip ha anat amb el seu respectiu entrenador per treballar situacions complexes de 1c0,1c1 i, finalment, han acabat amb un 2c2.
Després hem anat a fer les Activitats de Migdia, on les activitats més clàssiques, com el Taller de Relaxació o el Cinefòrum, s'han ajuntat amb les noves activitats com el Taller de Fisioteràpia, amb un entrenador graduat en Fisioteràpia que fa que els jugadors prestin molta atenció a les seves advertències i consells.

Un cop acabada l'activitat de migdia, els jugadors han pogut assistir i aprendre a una "Master Class", dirigida per l'Óscar Rosés i la Marta Santiago, on han treballat el dribbling i diverses finalitzacions, inspirades en el base All-Star de l'NBA, Kyre Irving.

Havent sopat, els jugadors han pujat a les habitacions i s'han preparat per la gran Gimkana i el posterior joc dels Bojos. A la primera part de l'activitat de nit, els diferents equips han anat buscant les diferents pistes deixades pels responsables de l'activitat, i després han hagut de superar una sèrie de proves per demostrar que són jugadors enginyosos.
Per últim, el plat fort de la jornada, el Joc dels Bojos; on els jugadors han hagut de perseguir a un grup de bojos que s'han escapat del manicomi, però eren uns bojos més que coneguts per tots ells...

I això ha estat tot per avui, ara ens n'anem a dormir i a pensar en tot el que disfrutarem demà!!


1... 2... 3... Sam Pep!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada